PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Rhizome Max fűmagkeverék

Felhasználás:

A ProSelect Rhizome Max fűmagkeverék nagy gyökértömeget képző perjefajták keveréke. Éppen ezért a ProSelect Rhizome Max erős igénybevételnek kitett gyepfelületek kialakítására alkalmas.

Erőteljes rizómaképzésének köszönhetően nagy gyökértömeget képez, ezáltal kiváló szárazságtűrésű gyep alakítható ki.
 

A ProSelect Rhizome Max keverék két angolperje- és két rétiperje-fajtát, közöttük a Thermal Blue-t tartalmazza. A két rétiperje-hibrid vetőmagja az Everris SmartStart technológiájával burkolt. A burkolás segíti a réti perje gyors csírázását és begyökeresedését, lehetővé teszi azt, hogy már a kezdetekkor megfelelő rétiperje-arány alakuljon ki az újonnan vetett gyepben.A Thermal Blue fajta kedvező körülmények között igen gyorsan, 8-10 nap alatt csírázik. Erőteljes rizómaképzésének köszönhetően nagy gyökértömeget képez, ezáltal kiváló szárazságtűrésű gyep alakítható ki.


 


 
x

A termék előnyei

  • Kiváló taposás tűrés
  • A SmartStart burkolásnak köszönhetően gyors csírázás
  • Gyors regenerálódás
  • Kimagasló magtisztaság és csirázási erély
x

Összetevők

50% Réti perje (2 fajta: 25% Thermal Blue és 25% L.Liberlin) 50% Angolperje (2 fajta: 25% L. Salinas és 25% L.Citation Fore)

x

Használati utasítás

A ProSelect Rhizome Max keverék két angolperje- és két rétiperje-fajtát, közöttük a Thermal Blue-t tartalmazza. A két rétiperje-hibrid vetőmagja az Everris SmartStart technológiájával burkolt. A burkolás segíti a réti perje gyors csírázását és begyökeresedését, lehetővé teszi azt, hogy már a kezdetekkor megfelelő rétiperje-arány alakuljon ki az újonnan vetett gyepben.

A Thermal Blue fajta kedvező körülmények között igen gyorsan, 8-10 nap alatt csírázik. Erőteljes rizómaképzésének köszönhetően nagy gyökértömeget képez, ezáltal kiváló szárazságtűrésű gyep alakítható ki.

Javasolt adag

30-35g/m2

Javasolt nyírási magasság

25-30 mm

Cikkszám 6013

 

Kiszerelés:

10 kg/zsák

 

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 6013
Ár: 33 540 Ft,- (bruttó)

Vissza