PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

ICL WebShop Gyep Sport- és golfpálya műtrágyák

Sportmaster WSF Spring&Summer

A Sportsmaster WSF Spring & Summer egy prémium vízoldható műtrágya az ICL szabadalmaztatott Tmax technológiájával. Ennek köszönhetően a tápanyagfelvétel a gyökereken és a leveleken keresztül is kiemelkedő. Ideális sportpályákon és fairway-eken használt műtrágyaprogram kiegészítésére.

raktáron van
Cikkszám: 5823
Ár: 24 790 Ft,- (bruttó)

Sierraform GT Pre seeder 6-8 hét

SierraformGT Pre-Seeder 18-22-05 (6 – 8 hetes hatástartamú) termék mikrogranulátumai lassú feltáródású nitrogént és káliumot is tartalmaznak a hagyományos NPK összetétel mellett. Ideális termék felülvetéshez vagy új gyep telepítéshez. Magas foszfor tartalma elősegíti a gyors és erőteljes gyökérképződést.

raktáron van
Cikkszám: 5850
Ár: 24 435 Ft,- (bruttó)

Sierraform GT Momentum 6-8 hét

A Sierraform GT Momentum 22-5-11+MgO 6 – 8 hetes hatástartamú műtrágya, ami a hagyományosan feltáródó NPK mellett lassan felszívódó káliumot és nitrogént tartalmaz egyetlen, összetett mikrogranulátumban.

raktáron van
Cikkszám: 5852
Ár: 23 190 Ft,- (bruttó)

Sportsmaster CRF Mini Active 2-3 hónap

A Sportsmaster CRF Mini szabályozott feltáródású műtrágyatechnológiával készült, összetett granulált műtrágya. A szabályozott feltáródás technológiának köszönhetően a kezelt növények növekedése egyenletes. Atermék egy része burkolatlan, így azonnali reakciót eredményez.

raktáron van
Cikkszám: 5862
Ár: 18 185 Ft,- (bruttó)

Sportsmaster CRF Mini Stress Control 2-3 hónap

A Sportsmaster CRF Mini összetett műtrágya, amely szabályozott tápanyag-leadású, burkolt és hagyományos, burkolat nélküli műtrágyaszemcsék keveréke az egyenletes fejlődés érdekében. A burkolat nélküli szemcsék azonnal felvehető tápanyagforrást biztosítanak a fű számára.

raktáron van
Cikkszám: 5863
Ár: 17 995 Ft,- (bruttó)

Vissza


ICL WebShop

Facebook